Säg att den har kommit för att stanna..
Let it snow, let it snow, let it snow..
Kommentarer
Postat av: mellis

SV : det är lugnt :)

fortsätt med det du gör, säg till mig sen när du börjar tatuera folk ;)

2009-12-12 @ 20:55:54
URL: http://thelifeofmellis.blogg.se/
Postat av: catarina

men shit fan? har det snöat?! haha, vem är efter? JAG!gumsan, du svarar inte på mina sms? :/ hur mår du? vi får tamejfan ta o ses inom kort, för vadå - känns som båda är in need of each other ibland alltså.. =/ sitter o tråkar, är stressade, läste på din bdb att du har panikångest - sae here typ. vi går igenom så mkt lika, tänk vad mysigt om vi kunde träffas om kvällarna ibland? =) jag vet inte hur du känner, du får ju vara uppriktig o säga om du tkr jag typ är störd, haha.<3333

2009-12-12 @ 21:16:52
Postat av: Angelica

hejhej!

jag skulle behöva din hjälp.

hur har du gjort för att få bort mellanrummet mellan rubriken i menyn och länkarna i menyn? :) om du förstår vad jag menar?som här:

KREATIVITET

Illustrationer/teckningar

You-tube musik

Photoshop-tips

Övrigtså har du inget mellanrum mellan kreativitet och illustration :) hur har du gjort? :)

2009-12-13 @ 15:53:10
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Claug

Vilka mysiga och fina bilder :)

2009-12-13 @ 19:30:18
URL: http://claug.blogg.se/
Postat av: catarina

svar; :)nu har du väl ändå fått det lite om bakfoten - det är du som är underbar. <3 den där långa kommentaren fick mig att dra på mungiporna rejält igår kväll ska du veta, hi hi :-) du är jämt så söt & gó!skriv gärna här/nån annanstans om du tycker det känns bättre; kan väl hålla med om att långa sms inte är att föredra, även om de är kul att få (a)alltså jag tror du missförstod en aning; J. VILL jobba, kanske bara att han inte gör/visar det i sin nuvarandra situation, men jag vet att han vill. klart han blir trött på att gå hemma, det är säkert vädligt påfrestande iochmed hans familj också, för det har jag märkt..

men visst, just nu känns det som han saknar förståelse för såväl sin egen som min sits; hur det drabbar oss båda att han inte arbetar, om du förstår? annars det jag skrev; som att 'rutiner' är något jag MÅSTE följa varke dag medan han inte har några.

fast det ät tydligt som du säger - det är förbannat svårt att få jobb :/åh, vad jobbigt det låter hörru - det här med att du blir så stressad & råkar ut för vad man kan kalla två 'otursdagar' i rad sådär :/ det gör ju inte det hela bättre precis.. och idag har du ju själv sagt att du belv helt utsliten, usch :( var rädd om dig sweetheart! fast har man ett jobb måste man jobba, så du är grymt duktig som går dit ändå <3 något sånt kanske du gärna hade velat höra från N också om jag inte misstar mig?

men jag finns här som jag sagt så många ggr förut - så tveka inte att dra iväg ett sms om något känns verkligen katastrofalt jobbigt - och om du klarar det under en såndär otäck panikångest-attack så hör av dig! allt för att det ska kännas bättre, för ensam är man svag i såna lägen ;/ jag vet..och vad oerhört söt du är! vi ska träffas, den dagen kommer :-) och det där med att fota tsm vore awesome! åh, jag blir så glad att nån faktiskt föreslår det :-D det är inte alla kompisar man har som gör det, höhö (a) foto-buddies liksom! =)I know you're strong, keep fighting <32009-12-13 @ 21:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback