some kind of wonderfulidag vaknar jag runt halv 10 tiden av att hela huset håller på att rivas.

nae, kanske inte. men det hörs alltid som det när någon håller på i köket, som ligger i tunnt vägg i vägg med mitt rum. jag suckar och kliver upp, sminkar mig, ruffsar till håret och letar efter någonting att dra på mig. ut med hunden i snön, går extra långt så hon gör ifrån sig ordentligt, eftersom vi var påväg att åka till centrum och göra våra rutiner vi har på lördagar. när jag och vissla närmar oss våran uppfart står bilen igång, och jag skymtar två huvuden i framsätena. JA SÅKLART! här stressar man på, här kan man inte ta det lugnt inte. jag hinner inte ens äta frukost, så det är inte konstigt att jag har min stressmage som jag har..
väl i centrum tippar mamma och pappa på V75 som alltid. vi går in en snabbis på priskrossar'n där jag hittar två ramar jag har sökt länge, och klisterlappar att sätta på julklapparna. peeerfa! bilen brummar vidare mot haninge C. mamma och pappa ska tydligen köpa lite julklappar, och en doppresent. passar bra för mig, då pengarna från gårdagen kan spenderas på GT, eller?

väl framme i haninge får vi vänta länge på P-plats. inte konstigt, vi såg knappt vägen påväg in till haninge, så mycket snö är det i luften. hm. jag går först in till GT i hopp om att ett linne ska finnas. vitt lite längre linne med röda rosor och svarta döskallar. finns det? naej, inte direkt. jag går istället vidare till guldfynd och möter mor och far. vi traskar vidare till en fika, där mitt humör inte alls är bra. enda sedan jag vaknade har det varit bajs. mensvärk är inte att leka med, eller hur? jag mår bara illa, har ont i magen och vill bara skjuta mig själv. för pms, det har jag kanske också. grinig är jag iaf, och svarar surt på vad folk säger.
jag tycker synd om mina föräldrar som behövde ha mig med, men det var nästan ingen frågan, utan vi åkte bara.
efter fikan strosar jag vidare till BikBok, GT igen, Kicks och till sist H&M. jag hittar ett linne! "Look what the cat dragged in..." me like! en mössa också, som det var halva priset på. så, 139:- betalar jag för ett linne och en mössa, nöjd går vi därifrån, sätter oss i bilen och åker mot ÖB. mitt illamående avtar inte, jag känner att jag bara vill somna. jag slår på min mp3 när bilen rullar hemåt, och somnar.

dagen följer med lite presentinslagning, leka vem-som-väljer-rätt-radiokanal i bilen med pappa, och ut med hunden igen. msn och facebook, dumle-kaka, cheez crunchers och cola. kan det bli bättre? magen kanske kan.
skissa på mathildas tatueringar, ta lite foton och gosa med vissla. måla naglar och smörja egna tatueringar.
äsch, sova säger vi.
imorgon är en halvstor dag.
större än vad den var idag i alla fall.

astrid ska döpas.

C:\
linnet är alltså köpt på H&M, kostade 99:- \
C:\2\ jag fann ett nitarmband igår btw. och här
har jag precis insett hur mycket jag ÄLSKAR min
tatuering. jag är supernöjd, jag älskar den verkligen.
den är inte klar, men endå. börjar nästan fundera
på ifall jag ska skita i att fylla i med färg. måste
bara hålla den i trim liksom. daah. \
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback