JulkortHär är mitt bidrag till grafisk illustrationen's julkort's uppgift.
Satt ganska länge för att bli nöjd, och såhär fick det bli. Fint tycker jag själv iaf! :)

Nyligen har jag tvättat tatueringarna och bara suttit här.
Efter skolan köpte jag nachochip, marabou-choklad, cola-nappar och en flaska med fanta EX0T1C(såklart), så efter ett tag började jag bara må liiiite illa. Hm, thats life I think. Får nog ta och skylla mig själv. (a)Igår var Elli här ett tag, då vi gjorde våra hjärtan, så fiint! Mitt i regnet skulle vi börja vandra härifrån för att hon skulle hemåt, och då passade jag på att rasta min hund. Så när vi går längs gatan här nedanför ser vi bara en siluett utan en person som kommer gåendes mot oss. Jag säger direkt "Det är Niclas?!", och utan tvekan, vi började direkt diskutera att det var så OTROLIGT likt honom. Jag skymtade den röda färgen på hans keps, samma gångstil, jacka.. skor, allting stämde. Men nej, det var inte Niclas.....sa vi.
Tills vi kom närmare, då mina mungipor plötsligt satt precis under mina ögon, då jag kastade mina armar om hans hals och sa "DET ÄR DU! Åååh vad glad jag blir!".
Så vi gick tillsammans med Elli en bit hemåt, och vände sedan hemåt.

Jag trodde inte att han skulle komma till oss, eftersom han åkte härifrån på lördags eftermiddagen. Så natten spenderades med min älskling, lika bäst som vanligt. <3Vad konstigt det kändes att vara i skolan idag. Jag har inte varit där sedan förra fredagen. Alltså inte i fredags, utan fredagen innan det. Eller.. jag var där i torsdags, men det varade bara i 20 minuter för ett prov, som jag vet nu att jag har klarat! Vet dock inte huuur bra det gick, men det kändes ju bra, så :)Hur ser då min vecka ut?
Tisdag: En timmes grafisk illustration på morgonen, därefter lunch och sedan tar vi 12.09 tåget till stan och tittar på en dansshow. Hemma runt 4 kanske.
Onsdag: Bild mellan 08.45-10.45, slutar därefter :)
Torsdag: 09.00-11.30 Bild/Form eller Foto, slutar därefter :) (för övrigt min födelsedag!, niclas kommer till mig, och så har jag utvecklingssamtal kl 18.00)
Fredag: 09.00-11.30 Foto? , 11.30-12.45 Lunch, 12.45-13.35 EngelskaNu tänkte jag sminka av mig lite, lägga mig i sängen och plugga lite engelska, läsa lite och sedan försöka sova. Låter braaaaa. ^^,Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback