Cutiepie

Här sitter jag med magont och ett glas saft. Jag har precis plockat upp sakerna som var i det första paketet med tatueringsgrejer, sjukt mycket nålar och småsaker. Imorgon hoppas jag på att andra paketet kommer, då med de två nya maskiner jag köpte :) Skoj skoj skoj!

Nu sitter jag och lyssnar till I Want Your Soul med Armand Van Helden, gammal men bra låt! :)
Annars.. vad gör jag? Som sagt. Har så otroligt ont i magen som alltid så jag vet inte vad jag ska göra.
Dagen i skolan var hur seg som helst. Jag tvekade till att gå till skolan idag också, men kom tillslut väg endå. GICK till skolan bara för att jag trodde jag skulle bli piggare, men fel fel fel. Hände inget ;/ Jaja.. thats my life.
Undra på ifall jag kanske har en förkylning/influensa i kroppen som spökar?Vissla fick hem sitt nya halsband, fiiint va? :-)
Fick även en jacka av moi. SÅ GULLIGT :D
Jackan var Kim's från början, men hon var tjockis
om magen, så jag fick köpa den av mamma haha d;

Kommentarer
Postat av: catarina

nejmen fan så fint allt var :'D haha cutie! (både du & hunden)

2010-01-19 @ 18:40:26
Postat av: Dennis

Svar: Det är dyrt, jag vet. Hemskt dyrt. Men det med plastikoperationer är väl... det kommer säkert vara något man kan vinna på olika tävlingar snart, typ Big Brother.Om du verkligen vill ha större bröst så är det till att börja lägga undan sen när du, om du inte redan har, ett helt okej jobb. Tror priset brukar ligga på kring 30 000 eller något åt det hållet, och det är ju inte en helt omöjlig summa om man lever fattig ett tag. Och visst är det värt att att leva fattig ett tag om man får vara kung för... jättelänge!

2010-01-19 @ 23:51:18
URL: http://attvaratjugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback