Gamla godingar

Det var som en klump i halsen när jag började bläddra bland mina bilder i bloggens arkiv. Eller, klump i halsen eller klump i magen. Jobbigt var det iaf, och tårarna började rinna nedför kinden åter. Jag blev så otroligt ledsen att se alla gamla bilder, när jag vet att chansen inte är stor att jag får dem tillbaka. De flesta jag såg här i bloggen satt i en och annan header, och inte var inte uppladdade som original i det riktiga formatet och storleken såklart. Jag måste verkligen få tag på någon som kan fixa hårddisken, som kan få tillbaka varenda lilla bild. Åh vad det skulle betyda..
För övrigt, nygammal design. En i repris alltså.
Ni som har följt min blogg sen tidigare känner nog igen den.
Jag ska upp om 1h & 15 min. Inte har jag sovit än? Är det värt att lägga sig? Eller blir jag mer trött må tro.
Pannkaka alltså..Kommentarer
Postat av: catarina

svaraaar;åh tack! du är den första som kommenterar designen :(( alltid får jag typ böna & be för att folk ska slänga iväg sin åsikt, men du kunde vara spontan o bra o bara säga vad du tyckte :-D tur att det var positivt också, hi hi .det där med magsäcken, helt right. du får väl öka lite successivt på matintaget liksom?

och ang.- att du nu kan käka vad du vill - det kunde ud väl innan med? ;o inte behövde väl du tänka på vad du stoppade i dig sådäär? :o :okämpa nu! <3

2010-01-08 @ 07:34:21
Postat av: catarina

och btw, enklare att skriva här nu tihii - jag vene vad det var med mig igår kväll, men jag blev liksom trött o blahblah, somnade :$ så du vet why you didn't got an answer from me :( läste att det inte blev nåt men tattoon, <33

och jobbiga inlägg förresten :-( dina mage verkar fan vända ut & in på dig. men när du itne vet om du är hungrig/or not- du kan inte försöka stoppa i dig nåt litet då? tänkt på att det faktiskt kan få magvärken att släppa?

det kan funka för mig, ibland käkar jag verklgien för att liksom PROTESTERA mot magen, hah.<3333

2010-01-08 @ 07:36:57
Postat av: Sanna

Detta är min Hugo! :-) Min Riddicks bror. <3

2010-01-08 @ 11:50:38
URL: http://winterbirth.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hello... Vet inte så mkt om vad som har hänt men tvekar på att dina bilder är förlorade. Du kan ladda ner ett program som söker och hittar fragment av dina bilder. Så länge dem inte är raderate och ersatta av nya filer så bör det inte vara några problem med att hitta dem igen, iaf de flesta.

2010-01-09 @ 07:33:19
Postat av: ...

Om du är villig att betala för dina filer så http://www.recovery.seAnnars finns det program du kan ladda ner på t.ex. piratebay för data recovery =)

2010-01-09 @ 07:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback