31 Oktober

Fyfan vilket äckligt väder.Regn och äckligt rusk, och en bästa vän som då i en vattenpöl trampar på min fot så att skon åker av, och foten ner i vattnet, höhö!& idag har jag gått hela 1 mil med mina bara fötter sammanlagt alltså, och förbrukat 350 kalorier på det, haha! Inte mycket, men a ändå.
Det började med att hunden kom in i rummet vid 9 tiden, då hon hoppade upp i min säng med sitt ben och ville leka.Jag som jag är, kunde ju då såklart inte somna om, så jag gick upp och käkade en macka med mamma och pappa som redan var vakna.Sedan åkte pappa vidare för att jobba, då jag och mamma gjorde oss igår för dagens utflykt.Vi började med att åka vid 11 mot IKEA, där vi mest köpte lite småsaker.En matta, ramar, gardiner,julpynt till granen (6), och bara lite smått & gott.
När vi tyckte oss vara klara där, så drog vi oss mot "centrum" som ligger precis brevid.Inte heron, utan ni vet där borde med H&M, Lindex och allt de där, där vi inte köpte något vad jag minns? Seeeen så drog vi till Rusta som var precis brevid, där mamma köpte massa småttis, och så har jag för mig att vi köpte nått godis att smaska på vägen.
Hur som helst så hade jag bestämt mig för att jag ville ha en plånbok och en skinnjacka som jag aldrig fann därborta i KK, så vi drog oss därifrån till handen, där jag iaf fick min plånbok.Mamma var fortfarande ute efter sin väska, och jag ute efter min jacka, men varken hon eller jag hittade vårat mål.Vi var inne på Kappahl, GinaT, Cubus, MQ, BikBok, men hittade tamigfan inte ett skit.Vet något vart man kan köpa en snygg skinnjacka, mörkbrun/svart i kort modell? BTW! Hittade VÄRLDENS goaste parfym från Naomi Campell på Cubus, finns väl överallt, men fyfan vad jag måste ha den! :)

image17